De website www.cv-ketels.be maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Soorten CV-ketels

Als u een cv ketel gaat kopen dan is het goed om bekend te zijn met alle verschillende cv ketel soorten. Op die manier kunt u een cv ketel gaan kopen welke goed bij u past. U kunt onder andere kiezen uit een v ketel als een vloerketel, maar ook als een wandketel. De vloerketels zijn veel robuuster en ook een stuk zwaarder dan wandketels. Wandketels nemen echter minder vloerruimte in beslag.

Een condensatieketel

Een van de verschillende cv ketel soorten is een condensatieketel. Een condensatieketel zorgt voor een hoger rendement, doordat de warmte in de waterdamp en de verbrandingsgassen ook worden teruggewonnen. Hierdoor levert een condensatieketel een veel hoger rendement dan een normale cv ketel. Het is dus slim om hiervoor te kiezen.

Een cv ketel met of zonder boiler?

Een van de cv ketels waar u voor kunt kiezen is een cv ketel met een boiler. U kunt een cv ketel met een boiler kopen om ook lekker snel warm water te krijgen.

De wandketels

Een cv ketel met een laag gewicht en een minimale afmeting is de wandketel. U kunt ze gemakkelijk installeren en ze nemen geen vloerruimte in beslag. U kunt de ketel gemakkelijk ophangen. En ze komen als een combimodel en ook als een solomodel. Het is maar net waar u van houdt.

De vloerketel

Naast de wandketels zijn er ook vloerketels. Een vloerketel is een ketel welke op de vloer geplaatst wordt. De vloerketels zorgen voor een lekker warm huis.

Wat kost het kopen, huren of leasen van een CV ketel nu precies?

Als u benieuwd bent naar de prijzen van een cv ketel kunt u het beste in contact komen met meerdere bedrijven die verschillende merken aanbieden. Zo kunt u de prijzen en de kwaliteit vergelijken. Door het aanbod vervolgens naast elkaar te leggen kunt u besparen op de aankoop van een cv ketel. Ook als u wilt huren of leasen is het verstandig om eerst het aanbod naast elkaar te leggen. Met onze gratis offerte service komt u gratis en vrijblijvend in contact met erkende cv ketel installateurs uit uw regio. Lees verder op pagina cv ketel offertes.

Bekijk ook de volgende CV ketel pagina’s:

> CV ketels
> CV ketel kopen
> CV ketel financiering
> CV ketel garantieregeling
> CV ketel huren
> CV ketel leasen
> CV ketel onderhoud
> CV ketel prijzen
> CV ketel vervangen
> CV ketel offertes