De website www.cv-ketels.be maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

CV ketel De Stillen

Woont u in De Stillen en wilt u een CV-ketel kopen, leasen of huren? Met de informatie op CV-ketels.be helpen wij u graag verder. U kunt bovendien via deze website in contact komen met erkende ketelmonteurs uit uw regio.

Op deze manier kunt u het aanbod vergelijken en betaalt u nooit teveel voor uw nieuwe CV-ketel. Door gebruik te maken van onze gratis offerte service kunt u veel besparen op uw aankoop.

Centrale verwarmingsketels

Een goede CV-ketel zorgt ervoor dat u het tijdens de koude maanden van het jaar in De Stillen lekker warm zult hebben. U zet de thermostaat wat hoger in de woonkamer en het zal langzaam aangenaam warm worden. Het hebben van een goed werkende CV-ketel (en het plegen van regelmatig onderhoud) is daarom essentieel voor particulieren maar ook ondernemers. Bekijk pagina CV-ketels.

Prijzen in De Stillen

Een CV-ketel kopen in De Stillen doet u natuurlijk niet zonder de prijzen te weten. CV-ketels kunnen in 3 groepen ingedeeld worden, namelijk VR, HR en HRe-ketels. Over het algemeen kopen veel mensen een combi HR-ketel om het huis te verwarmen en warm water in de douche en keuken te hebben. Verder zijn er diverse fabrikanten die diverse modellen op de markt hebben gebracht. Een schatting van de kosten voor een nieuwe CV-ketel voor een gemiddelde woning in Vlaanderen zijn:

Type merk Gemiddelde kostprijs
B/C-merken: AWB, Ferroli, Intergas & Remeha Tussen €825 & €1.125 euro
B-merken: Bosch, Daalderop & Vaillant Tussen €1.025 & €1.325 euro
A-merken: Atag & Nefit Tussen €1.325 & €1.725 euro

Zie ook pagina CV-ketel prijzen.

Ketel/boiler vervangen in De Stillen

Als u al een oude CV-ketel heeft welke u vele jaren geholpen heeft om uw woning in De Stillen lekker warm te houden is het tijd om te kijken naar een nieuwe CV-ketel. U kunt uw ketel of boiler vervangen voor een nieuwe model welke energiezuiniger is. De modellen die vandaag de dag te koop zijn zijn een stuk efficiënter en daarom minder belastend voor het milieu (omdat ze minder CO2 uitstoten). Daarnaast is het zo dat nieuwe modellen ook minder gas verbruiken, of zelfs elektriciteit kunnen opwekken (HRe-ketel). Uw oude ketel vervangen is daarom bij voorbaat al een verstandige beslissing. Zie CV-ketel vervangen.

Soorten ketels

Als u een CV-ketel gaat kopen in De Stillen dan is het goed om bekend te zijn met alle soorten. We hebben hierboven de 3 soorten ketels opgesomd. De meeste mensen kijken toch rond voor een HR-combiketel. Bekijk de soorten en ga ook naar CV-ketel kopen.

Exacte prijzen voor uw opdracht weten?

Als u benieuwd bent naar de prijzen voor uw opdracht kunt u het beste in contact komen met bedrijven uit De Stillen of de omgeving die verschillende merken aanbieden. Zo kunt u de prijzen en de kwaliteit vergelijken en besparen op uw aankoop. Ook als u wilt huren of leasen is het verstandig om eerst het aanbod te vergelijken. Dit geldt ook voor zakelijke gebruikers die een CV-ketel voor hun kantoor of winkel willen kopen. Met onze gratis offerte service komt u gratis en vrijblijvend in contact met specialisten.

Wist u dat…

deze week 2 personen uit De Stillen CV-ketel offertes hebben aangevraagd? Zij zijn nu in gesprek met CV-monteurs en zullen uiteindelijk besparen op hun aankoop. Waarom zou u wel teveel moeten betalen? Vraag ook gratis offertes op, vergelijk het aanbod en kies voor de beste deal.

Een huishouden uit De Stillen kan tot 20% besparen op de aankoop van een CV-ketel door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.